Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Tunfisk og ratatouille

Oppskrift på tunfisk og ratatouille av Jonas Lundgren

Oppskrift på tunfisk og ratatouille av Jonas Lundgren

-
+

Tunfisk og ratatouille

  • 200.00 g fersk tunfisk
  • 1.00 ss olivenolje
  • salt og pepper

Ratatouille

  • 200.00 g knuste tomater
  • 100.00 g rød paprika
  • 0.50 gul løk
  • 1.00 hvitløksfedd
  • 100.00 g aubergine
  • 100.00 g squash
  • 1.00 ss olivenolje
  • 1.00 knipe fersk timian
  • salt og pepper

Slik gjør du

Skrell og hakk gul løk og hvitløk, skyll og kutt paprika, aubergine og squash i fine terninger. Fres grønnsakene i en kasserolle og tilsett knuste ­tomater, timian, salt og pepper. La det putre på svak varme i 15–20 minutter.

Grill fisken medium i grillpanne og server med varm ratatouille.