Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Winning Food: Firkornsbar

Ingvill Måkestad Bovims firkornsbarer

Ingvill Måkestad Bovims firkornsbarer

-
+

Firkornsbar

  • 3.00 dl Firkorn frokostblanding
  • 1.00 ss brunt sukker
  • 2.00 stk Egg (1 helt og en hvite)
  • 4.00 ss Peanøttsmør
  • 0.50 dl Tørkede blåbær
  • 0.50 dl Gresskarkjerner

trenger du rask energi før eller etter trening, smaker disse barene kjempegodt. De kan pakkes inn i matpapir eller sølvpapir og legges rett i treningsbagen.

Sett ovnen på 160 grader.

Bland fullkorn, sukker, tørkede blåbær og gresskarkjerner i en bolle.

Tilsett egg og peanøttsmør.

Rør fort og godt.

Lag barene så store som du ønsker og legg dem på bakepapir på stekeplata. Stekes midt i ovnen i 20-25 minutter. Del opp i ca 10 stykker når de er litt avkjølt.