Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Vegetarmat

Smalhans' vegetarburger

-
+

Vegetarburger

  • 250.00 g kikerter
  • 100.00 g linser
  • 30.00 g pinjekjerner, panneristet
  • 1.00 egg
  • 0.50 chili
  • 1.00 vårløk
  • 1.00 neve frisk koriander
  • 1.00 fedd hvitløk
  • Spisskummen, salt og pepper
  • Maisenna
  • Pankomel

Bløtlegg kikerter og linser, og kok dem møre etter anvisning på pakken.

Finhakk chili, vårløk, hvitløk og koriander. Kjør i kjøkkenmaskin sammen med pinjekjerner, egg og erter/linser. Tilsett maisenna til du kan forme burgere.

Smak til massen med spisskummen, salt og pepper.

 La hvile i minst en time.

Panér med pankomel og stek burgerne i olje til de er gjennomvarme.

Server med gode burgerbrød, tzatziki, chilimajones, salat og tomatskiver.