Halvt polske Olek Bondonio fortsetter å imponere med sine viner fra Barbaresco, og nå er 2013- utgaven av hans, i utgangspunktet enkleste Barbaresco, ankommet med dyp og tilstedeværende fruktkvalitet og balanserte tanniner.
I toppen blant de nye vinene fra Piemonte finner vi også en klassisk laget Barolo Riserva fra Elio Sandri i Monforte d 'Alba, samt vin fra velkjente hus som Luciano Sandrone, Scarpa og Giacomo Conterno. I tillegg kommer et bredt utvalg av saftige og ferske barbera-viner, fra blant annet Giovanni Rosso.
Les mer om mat og vin på smak.no
Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.