Saker om: Gryteguiden Fritidsklubb – med god mat Brasserie Rivoli: Søte franske toner i skyggen av Munch Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd Få varsel når vi skriver omGryteguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Restaurant Signalen: Verdt en utflukt Latterlig godt på Einer Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting Snadder & Vin: Lun vinbar med småretter Statholdergaarden: Velbehag i indre fil J2: Forfinet og spennende koreansk Aquarie: Et hav å ta av À L'aise: Motstandsløs luksus Chez Colin: Fransk fråtsing Et dypdykk på kjøttbingoen Mikael Svensson gjør selv salaten magisk i sitt nye brasseri Avalon i Vika Ansjosen: Italiensk, nedpå og veldig godt. Høye sjømatambisjoner på Damsgård Bon Lio: Hårreisende god spansk gastronomi Feniqia i Bjørvika: Mat på stell, service på hell Sommeråpent på Borøya Det finnes to typer mennesker: De som elsker Palace Grill og de som ikke gjør det Det nytter ikke å dele en reke i åtte og kalle det det beste fra havet De lekreste deleretter Restaurantanmeldelse: Stjernekrigen fortsetter på Geita Restaurantanmeldelse: Luksuspizza på Solli plass Restaurantanmeldelse: Verdensklasse på The Vandelay Restaurantanmeldelse: Herlig hjemmefest på Filipstad Restaurantanmeldelse: Arts tar oss tilbake til jappetiden Restaurantanmeldelse: Klubbstemning på Allmuen i Bergen Kongekrabbe på The Golden Chimp: – Jeg kunne spist et helt måltid med bare disse Restaurantanmeldelse: En knyttneve med smak på Bass Oslo Restaurant-anmeldelse: Slapp fisk på Tjuvholmen Restaurant-anmeldelse: To fullt fortjente stjerner Restaurant-anmeldelse: Nye Deichman fortjener mer personlighet enn dette Restaurantanmeldelse: Litt smalhans på Smalhans Restaurantanmeldelse: Full pakke på Kontrast Restaurantanmeldelse: Overpriset turistfelle på toppen av Plaza Restaurantanmeldelse: Oslos nyeste Michelinrestaurant Restaurant-anmeldelse: Hemmeligheten i Beijing Palace «Lompa» anmeldt: Lokalet er bedre enn maten På luksusrestaurant med restemat: – Dette er bare gøy – Jeg er storspist, men dette er for mye – Dette var vel ikke veldig spennende? – Har vi fått på usynlighetskappe? Bokbacka er tilbake Fem nyanser av gul saus Perfekt for vennegjengen
Få varsel når vi skriver omGryteguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!