Saker om: Mat For enkelt fra DN om toll og norsk mat Skikk og bruk på restaurant i 2025 Spiller milliardæren og levemannen Jan Stenbeck: – Dette er mitt livs rolle Få varsel når vi skriver omMat Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Gutta på Haugen solgte eksklusive matvarer for 90 mill. i 2024: – Skutt fra hofta i alle år Alt kan ikke være komplisert når du skal ha gjester Så lenge den er fast i fisken, passer all hvit fisk til denne hovedretten Maja Hattvang: Jeg vegrer meg for å bli en urban prepper som hamstrer portugisisk hermetikk DN mener: Konkurranse på fat Sjokkhopp for matpriser i februar: – Det baller på seg Hyttetur med godsaker i sekken Hvorfor er skreimiddagen blitt så dyr? – Kjøkkenet er tidens speil DN mener: Et overflødig tilsyn mindre og takk for det Stor test av 31 frosne rundstykker Hjemmelaget treretter på en hverdag Eyvind Hellstrøm: – Den dagen man blir likegyldig til sitt fag, er det på tide å finne seg et annet yrke Slik lager du chicken tikka – bedre enn på restaurant Der Peppern Gror deler sine beste oppskrifter Dette ser vi frem til i 2025 Slik fikser du juleknask i siste liten Her er ekspertens tips til pinnekjøtt-tilbehør Hvordan oppstod assosiasjonen mellom god mat og sex? Delingsmodellen på Løkka Dronningens sønn har samlet oppskrifter fra det kongelige kjøkken Disse vinene passer best til julematen Galskap på høring. Hva er neste offer? Skolebasaren 17. mai? Regine Stokstad: Med lukkede øyne og sukker på leppene, svarer de våre bønner: «Mm-mm! Superdigg!» Starter kjøkken for unge med Maaemo-profiler Har du en bunt gulrøtter i kjøleskapet, er et godt måltid aldri langt unna Slik bruker du høstens epler Slik bruker du høstens plommer Avslappet stemning og skikkelig gode retter Utelivskonsern selger unna i Oslo sentrum etter gründer-exit og store tap Lei råtne jordbær og avokado? Her er sniffer-sensoren som skal kutte matsvinn Et «alvorlig lovbrudd», men hva er egentlig forbrytelsen? Staten kan få mer ut av sin lakseformue – også bærekraft En ny type gourmetkafeer på Københavns matscene Maja Hattvang: Spis med glede! Her er D2s guide til Ålesund Denne lille byen er blitt Danmarks hippeste feriested Ikke noe hermetikk, takk Flammende reker, heite krabber og kamskjell på grillspyd DN mener: Regjeringen vil ha billigere poteter og dobler prisen på grensen Mills-eieren flytter milliarder ut: – Den politiske risikoen i Norge har økt Grunnløse påstander fra dagligvaredirektør Øko-gründer om rakettvekst: – Det er nesten så jeg ikke forstår det selv – Fan, ikke igjen Ikke noe snikksnakk – luksushermetikk, takk! Hennig-Olsen så vidt i pluss: – To knalltøffe år Streiken kan ramme sjømateksporten: – Et kjempeproblem
Få varsel når vi skriver omMat Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Eyvind Hellstrøm: – Den dagen man blir likegyldig til sitt fag, er det på tide å finne seg et annet yrke