Saker om: Nevzat Arikan Zarathustra Meyhane: Midtøsten-mat slik den skal smake Fransk utfordrer med uteservering Kutter forbruket: – Vi har aldri hatt så mange som har drukket vann hos oss Få varsel når vi skriver omNevzat Arikan Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning Disse restaurantene har nå innført takeaway Koronamareritt for restaurantbransjen Restauranteier Nevzat Arikan: – Jeg har planer om å dø på jobb – Markedet er overbelastet Balanserer elegant mellom det myke og det sprø Prima lunsj på St. Olavs piazza – Det var aldri noe alternativ å ikke bygge restauranten opp igjen – Jeg tror ikke det er brukt så mye penger på noe annet restaurantkjøkken i Norge Klassiker etter ett år Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler Asiatisk gatemat på Ylajali Tilbake i ny prakt om ett år Byplanleggeren
Få varsel når vi skriver omNevzat Arikan Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!