Saker om: Restaurantguiden Urban finesse med uforløst potensial Mon Oncles sørfranske reise Gamle Raadhus har definitivt sin lune sjarm Få varsel når vi skriver omRestaurantguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Apostrophe er fortsatt ikke i Michelin-guiden. Og takk for det! På første klasse – til prisen av en bruktbil Dette måltidet trenger du nesten ikke vin til. Det er ment som et kompliment Markveiens grøde Elegant og velbalansert i Varemottaket Kreativ middelhavsmat i Kvadraturen Björn Svenssons nye satsing: Tro mot konseptet Lovende tilskudd på Briskeby Avslappet stemning og skikkelig gode retter Zarathustra Meyhane: Midtøsten-mat slik den skal smake Plah sendte smaksløkene i ekstase-stemning Brasserie France: En bearnaise man kan fantasere om Ny topp på Klubben i Tønsberg – Ikke så gærent, om du vil ha en matbit i tradisjonsrike omgivelser i Oslo sentrum Hotell i støtet Ikke noe hermetikk, takk Kan man egentlig be om mer på en uteservering? Fransk utfordrer med uteservering Luksusmeny og perfekt rabarbraterte Startvansker i sommersol Legendariske Solsiden Stjerne på Lysverket Ordinær mat og treg service på fabelaktig tak Imperiet slår tilbake En fest for hele sanseapparatet Surr og sushi Det koster å være kar på Statholdergaarden. Likevel forlater en stedet med en følelse av å være litt rikere. Topptrent 23-åring Dumplings til folket Spansk innflyttingsfest i Storgata Serverer Lutlaget byens beste pommes frites? Man er ikke uberørt av et måltid her, hverken kroppslig eller mentalt Det enkle er ofte det spanske Brødet er det vi husker best Et sted folk oppsøker for å finne nytelse Rift om bordene hos billig-gourmeten Middag på Vinland Brasserie: Som å stå i passkø i USA Havbunnen møter HaPå Restauranten som byr på et tivoli av smaker Barcodes norske stayer Den som velger de riktige rettene, får en skikkelig god opplevelse Prisvinnende pizza i nabolaget Gatemat fra Bogstadveien Brasserimat i stjerneskinn Tatt på sengen av elegant og kreativ matkunst Renskåret luksus, men uten følelsen av total og uovertruffen triumf Lave skuldre – høyt nivå på teknikk og råvarer
Få varsel når vi skriver omRestaurantguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Det koster å være kar på Statholdergaarden. Likevel forlater en stedet med en følelse av å være litt rikere.