Saker om: Sopp Sopprisotto og spindelvev – livet som uteligger 15 viner til høstens sopp Tørket steinsopp gir den beste risottoen Få varsel når vi skriver omSopp Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Skogens gule konge er i høysesong Kjøp disse 12 flaskene til årets soppretter Det som har vært en trend blant de få, er nå blitt mainstream preppe-tanker Denne boken er en øyeåpnende reise gjennom soppens verden Gründerne håper å dyrke frem et levebrød ved hjelp av piggsvinsopp, diskolys og et laboratorium i Spydeberg Jakten på det hvite gullet: «Trøffeljegerne i Piemonte» En forenklet bibel for den travle kokken Dette er de beste vinene til sopp I jakten på kantarellen, blir mye god matsopp oversett Russekålen er ugressets brokkoli – Sopp blir bedre jo lenger den står på glass Med kremle kan du ta brød og smør til nye høyder Formuessoppen Lær å lage smakfulle høstpannekaker med kongechampignon Fryser du kantarellene, gjør du en generaltabbe De beste vinene til sensommerens vegetarretter Skogen bugner av steinsopp i år Amerikansk suksessblogger utgir kokebok om norsk mat Ny forskning: Oppsiktsvekkende tall om alt liv på jorden – Det er lørdagsgodt for soppkjennere Giftig start på soppsesongen Slik lager du Bæsts traktkantarellpizza Skogens gullskatt Vin til skogens smaksbomber
Få varsel når vi skriver omSopp Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Gründerne håper å dyrke frem et levebrød ved hjelp av piggsvinsopp, diskolys og et laboratorium i Spydeberg