Saker om: Uteliv TGI Friday's har søkt om konkursbeskyttelse i USA Restauranten var begges drøm. Så døde en av dem Björn Svenssons nye satsing: Tro mot konseptet Få varsel når vi skriver omUteliv Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Utelivskonsern selger unna i Oslo sentrum etter gründer-exit og store tap Maja Hattvang: Noen ganger kan fomo være en gave Dette er Oslos 21 beste uteserveringer Ikke noe hermetikk, takk Flytter legendarisk Grünerløkka-bar til Stillehavet 23-årsgrense ved utesteder er lovlig – Da vi åpnet, sa det «boom!» – og så var det fullbooket Restauratør, klesbutikkeier, fysioterapeut – og Karpes faste fotograf Taper penger på restaurantfenomen: – Jeg tror folk er blitt frekkere Ta en pinne for landet, eller pell deg hjem Ludvig Furu: De konseptuelle utestedene sprer seg som ugress En skakk garasje er blitt hovedstadens nye bistrofavoritt Nytt liv for truede medlemsklubber: – Som en tidsmaskin Dette er Oslos 30 beste matopplevelser – på et lavere budsjett Den norske baren er kåret til en av verdens beste – Musikkbransjen kan føles som en utkledningsfest iblant Det arkitektoniske Oslo-ikonet fra 1959 er restaurert for en milliard kroner Nå fortelles historien om et av Oslos mest legendariske utesteder Profilert utelivskonge i alvorlig pengeskvis – tvunget til å selge unna eiendeler i «dødens marked» Han er mikrobryggernes gudfar 25 retter du må spise i Oslo Eksklusiv vinklubb inngår samarbeid med Oslo-restaurant Champagneøya | Mykonos er blitt kjendisenes og de rikes ferieøy Vil slå en av Norges største vinbarer konkurs D2s guide til Bergen 101 grunner til å elske Oslo Maja Hattvang: Hvorfor irriterer jeg meg over strikking? Regningsbunken vokser – nå kvitter utelivskonsernet Flott Gjort seg med luksusrestaurant Flott Gjort har åpnet utested etter utested i Oslo siden i fjor. Nå sliter de. – Situasjonen er krevende og utfordrende Tradisjonsrike «Lompa» konkurs – igjen Denne restauranten er ikke lenger i «ingenmannsland» Horgan's konkurs etter 32 år: – Nedstengningen kostet bransjen grusomme summer Partytoppen er tilbake De fleste sitter foran bardisken. Dette er historien om dem som står bak Avholdsmannen Karl-Otto Bauer har gjort restaurant Lorry til et av landets mest kjente vannhull – Flere har sagt at det ser ut som baren har vært her alltid 30 skakke timer på Solli plass: Vi testet ut Oslos gjenfødte festkvartal Pizza & Kina Expressen er konkurs etter nesten 40 år: – Hele greia er bare trist Tilskuerne har større skyld i hendelsen enn Antonsen selv, mener ekstremisme-ekspert. Eh, nei. Frognerfitter, avdankede kunstnere og en og annen finansmann. Der hadde du klientellet. Alt kunne skje Utestedet Champagneria på Frogner i Oslo er konkurs: – Mye oppoverbakke de siste årene Gammel rocker med doktorgrad fra NTNU nerder om friluftslivet To nordmenn gjør suksess med vinbar i København Hvor ble det av alle svenskene? Han blir kalt gudfaren for norsk standup Amanda Selven (24) fikk over 40 henvendelser på Facebook-innlegg om sommerjobb Heftig budkrig for å sikre seg ansatte: – En ond spiral
Få varsel når vi skriver omUteliv Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Flott Gjort har åpnet utested etter utested i Oslo siden i fjor. Nå sliter de. – Situasjonen er krevende og utfordrende
Frognerfitter, avdankede kunstnere og en og annen finansmann. Der hadde du klientellet. Alt kunne skje