Saker om: Øyvind Hjelle Fem oppskrifter som gjør påsken enda litt bedre Denne kaken er så vanskelig at selv erfarne kokker sliter Hummercassoulet: Tre dagers ferd mot total matlykke Få varsel når vi skriver omØyvind Hjelle Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Rapper og talkshowvert Aron Eskeland: – Silden er havets bling! Da kokken smakte en ordentlig pasta carbonara, var det ingen vei tilbake Først i voksen alder fikk hun vite hva yndlingsretten fra barndommen besto av Denne retten inneholder alt som var nytt og eksotisk på 1970-tallet Thomas Giertsens jakt på barndommens favorittrett Ifjor ble en makrellstørje solgt for 26 millioner kroner. Nå er fisken tilbake i Norge Slik pimper toppkokkene hermetikken Den er stor, stygg, skadelig – og svært smakfull Disse delikatessene plukker du best selv Ingen fiskeslag har vært sett på som mer hellig Føling i fjæra med Sjømatskolen Smak blir ikke bedre Ny matspalte i D2 Med kremle kan du ta brød og smør til nye høyder Fryser du kantarellene, gjør du en generaltabbe Slik får du mest ut av sjøkrepsen Fiskesuppen som er perfekt for barn Dette er perfekte retter til en varm sommerdag Lær å lage sommerlunsj på italiensk vis Gode oppskrifter til påskebålet Med denne kraften er du klar for alt Slik lager du viltkraft Festen er ikke over, det er skall igjen Ny serie: Slik koker du den beste kraften Salaten som passer til alt – eller ingenting Denne retten eksploderer i munnen Et lite mirakel Pizza med skogsopp Slik lager du lun potetsalat med nøttesmør og ørretrogn Ny matserie i D2: Litt grønnere
Få varsel når vi skriver omØyvind Hjelle Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!