Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Blindsmaker populær «billig-champagne»: – Det var vondt, ass

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Kristiansen Jahren publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

Komiker og selvlært vinekspert Tore Sagen, DNs vinjournalist Espen Nersveen og kommentator i DN Anne Rokkan prøver seg på blindsmaking av billig, middels og dyr champagne for å se om de egentlig klarer å smake forskjell.

I den tredje episoden er det tydelig for panelet at det er bobler i glassene, men lander alle tre i Frankerike av den grunn? Mens to av vinene vurderes som gode, er det én av dem som ikke faller i smak hos panelet.

Fått med deg de to andre episodene? Sjekk dem ut under her:

*(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.