En real hamburger med kullgrillet kjøtt og masse smeltet ost er både fet, salt og rik på smak. Her er man nødt til å skjenke en vin med masse solmoden frukt for at den ikke skal fremstå spinkel og vandig. Vinen trenger struktur, men ikke for mye av det gode.
Det er en lang rekke forskjellige druer og vinstiler som kan egne seg, vinen jeg har valgt ut er kanskje ikke den mest selvsagte. Den er laget på en drue jeg mener man bør drikke året rundt – en personlig favoritt.
SE VIDEO: Sulten & tørst: Hva skal du drikke til hamburger og fries?
God fornøyelse!
* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.