Storbritannias nasjonalrett og en folkefavoritt som takeaway. En rett som har fyldig saus og alltid et lite sting fra krydder og chili. Ofte servert med en frisk raita og et lunt nanbrød – min favoritt er peshawari.
Langt fra den mest vinvennlige retten, da sterk mat stjeler frukt fra vinen og forsterker tanniner og alkohol. Men fortvil ikke, det finnes en vinstil som er utrolig godt til det indiske kjøkken.
SE VIDEO: Sulten & tørst: Hva skal du drikke til kylling tikka masala?
God fornøyelse!
* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.