En lytter har fått tak i to flasker legendarisk vin. Hvordan går man frem for best mulig opplevelse når de skal smakes?
Gir det mening å skille mellom ny og gammel chablis-stil, og hva er i så fall forskjellen?
Merete ga 88 poeng til en hvit bordeaux. En annen anmelder ga kun 80. Hva kan ligge bak et slik sprik i vurderingene?
Få svar på dette og flere gode spørsmål fra lytterne i sesongens første episode.
Her finner du siste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!
Eller du går inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.
* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.