Ofte havner de fantastiske råvarene bare i sekkekategorien skalldyr, og med beskjed om at det passer å drikke «noe hvitt» til.
I denne episoden tar vi for oss:
- østers
- blåskjell
- reker
- sjøkreps
- krabbe
- hummer
Vi har plukket ut gode viner som passer råvarenes unike egenskaper.
HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!
Bruker du Spotify, er linken HER.
Hører du via Iphone trykker du HER.
Ellers går du inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.