Klarer noen bortsett fra faglærte å skille dyrt fra billig hvis de har samme poengsum?
Hvis dere blindsmakte selve druen, ville dere kjent den igjen?
Er det vintage eller non-vintage som gjelder hvis du skal lagre champagne, og er det andre typer musserende som egner seg godt i kjelleren?
I ukens episode får du svar på lytternes innsendte spørsmål. Du får også høre hvordan det gikk da podkastprodusent Hallvard Berby forsøkte å bestille viner fra Trump Winery.
Her finner du siste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!
Eller du går inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.
* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.