Er det mulig å få tak i barolo laget på tradisjonelt vis på Polet?
Tips til gode drikkeviner du kan drikke etter tunge matviner?
Hvordan merker du best forskjellen i eikepreg?
I ukens episode får du svar på dette, og mange andre gode, innsendte spørsmål.
Her finner du siste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!
Eller du går inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.
Ukens omtalte vin:
Navn: Barolo Serralunga 2019
Produsent: Giovanni Rosso , Piemonte , Italia
Pris: 399,90 Varenummer: 5049201 Basisutvalget, tilgjengelig i annen årgang, Importør: Gaia Wine & Spirits AS
Innsmigrende duft av kirsebær, røde roser, lær og nøtter. Fast og kjøttfull solmoden bærfrukt med syrlig nerve og ferske og tette tanniner. Flott Barolo med vedvarende ettersmak. EN
Omtalte champagneprodusenter:
- Selosse
- Cedric Bouchard
- Leclerc-Briant
- Lilbert
- Ulysses Colin
- Lassaigne
Har du spørsmål til Merete og Thomas? Send gjerne inn til vin@dn.no!
* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.