Norsk sider er på sterk fremmarsj. Både når det kommer til salg og kvalitet.
En av de beste som nettopp er kommet på markedet, er Edels rosésider. Den er laget på Åkre gard på vestsiden av Sørfjorden i Ullensvang av eplene aroma, gravenstein, summerred og discovery, og er smakssatt med bringebær. Sistnevnte ingrediens setter både farge og en delikat fruktsmak, samtidig som den fremhever den friske og lett syrlige eplesmaken.
Vinserie: Meretes utvalgte
Ikke gå glipp av noe!
Få Smaks beste saker, restaurant- og vinanmeldelser og oppskrifter i nyhetsbrev hver uke.
Meld deg på herDette er en utrolig balansert og delikat sider som oppleves som nærmest tørr selv om den har 20 gram sukker. Det er fordi den friske syren ligger på over syv gram.
Syren gjør også denne sideren perfekt til mat – og da gjerne til mat man serverer på nasjonaldagen, som koldtbord, spekemat og rømmegrøt.
* (Vilkår)