En rekke surøl, barley wine, stout, porter, saison og klosterøl har funnet veien til Polets hyller som aldri før har vært i Norge. I tillegg lanseres det en rekke med øl fra norske mikrobryggerier som imponerer. Forskjellen på de utenlandske, særlig de amerikanske og britiske er at de er ganske ekstreme i smaksbildet med en forholdsvis høy alkohol. Noe som gjør at de fremstår som noe ubalanserte i forhold til de norske som fremstår som vellagde og balanserte med en lang smakskurve.
Blant de ølene som blir lansert finnes det noe for en hver smak, fra de sureste og mest ekstreme surølene til den søteste og mørkeste porter. I tillegg til en delikat og lett mjød smaksatt med hyllebærblomst og et par sider.
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.