Vi har begynt å gå på restaurant igjen, men det kan både være vanskelig å flaut å si fra når opplevelsen ikke er god nok.
Så hva er egentlig greit å si fra om? Og hva bør man styre unna?
I den siste episoden av «Jeg kan ingenting om vin» forteller Merete Bø og Thomas Giertsen om dårlige restaurantopplevelser – og tipser om steder med skikkelig bra vinkart i Norge.
HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!
Bruker du Spotify, er linken HER.
Hører du via Iphone, trykker du HER.
Eller du går inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.
RESTAURANTER OG HOTELLER MED BRA VINKART I NORGE:
- Park Hotel Vossevangen, Voss
- Bejing Palace, Oslo
- Cru, Oslo
- Sawan, Oslo
- Vinoteket, Oslo
- Le Benjamin, Oslo
- Vintage Kitchen, Oslo
- Skigaarden, Hemsedal
- Britannia, Trondheim
- Territoriet, Oslo
- Kolonialen, Oslo
- Tollboden, Kragerø
- Brasseri Ouest, Oslo
- Nektar, Oslo
- Chez Colin, Oslo
- Spontan, Trondheim
- Kviknes, Balestrand
- Smak, Tromsø
- Maaemo, Oslo
- Lyst på, Bodø
- Hallingstuene, Geilo
- Vestlia, Geilo
* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.