– Jeg synes at folk skal åpne en flaske Champagne på en tirsdag. Det trenger ikke å være noe som skal feires, det trenger ikke å være en fest. Det kan av og til være en grunn til å få stemningen litt opp i hjemmet, sier DNs vinjournalist Merete Bø.
– Du kan rett og slett redde ekteskapet, sier Thomas Giertsen.
I den femte episoden av Dagens Næringslivs nye podkast «Jeg kan ingenting om vin» snakker Thomas Giertsen og vinjournalist Merete Bø om Champagne:
Hvordan lages Champagne? Hva er forskjellen på Prosecco, Cava, Crémant og Champagne? Hvorfor er produsent viktigere enn stil? Hvilke er de beste produsentene? Og hvorfor mener Merete at du bør du styre unna en Champagne hvis du kjenner igjen etiketten?
HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!
Bruker du Spotify, er linken HER.
Hører du via Iphone trykker du HER.
Ellers går du inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner. Produsenter vi snakker om i episoden:
Små:
- Selosse
- Turgy
- Lilbert
- Jacquesson
- Coutelas
- Egly-Ouriet
- Ulysse Collin
- Cedric Bouchard
Mellomstore:
- Pol Roger
- Alfred Gratien
- Krug
- Bollinger
- Charles Heidsieck
- Legras
- Store:
- Henriot
- Lanson
Roederer
Dom Perignon
* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.