Er du tilhenger av den klassiske mølja, der både lever, rogn og skrei blir servert på samme tallerken - er valget av vin noe begrenset. Man trenger kort sagt en vin med evne til å friske og rense opp munnen etter den fete leveren. Samtidig som man ikke overdøver den delikate og mineralske smaken av hovedråvaren. En frisk og fruktig hvitvin med god syre er her den beste kombinasjonen. Her har vi plukket frem tre viner som gir den klassiske skreimølja en helt ny dimensjon.
Serverer du skreien uten lever og rogn, og med enklere tilbehør, bør du se etter disse vinene
Klikk her for å melde deg på ukentlige nyhetsbrev fra Smak.no(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.