Katharina G. Andresen (22)

Oppvokst i Madserud allé i Oslo.

I 2007 arvet hun og lillesøsteren mesteparten av familiens investeringsselskap Ferd fra faren, Johan H. Andresen jr. Hun er spesielt opptatt av sosialt entreprenørskap i Ferd. Gikk et semester på en privat kostskole i England som 12-åring. Fra 2015 til 2016 studerte hun humanistiske fag i Amsterdam. Startet i høst med økonomistudier ved Handelshøyskolen BI. Tidligere en aktiv sprangrytter. Hadde en ligningsformue på 7,7 milliarder kroner i 2016. Familiens verdier er over 30 milliarder kroner.

Vis mindre Les mer
Lars Ola Kjos (39)

Oppvokst på Smestad i Oslo.

Gikk på skigymnas i Narvik, men valgte studentlivet i Denver, Colorado i USA. Har gjennom 10 år hatt ulike roller i Norwegian: Han jobbet med oppstarten av Bank Norwegian og fordelsprogrammet Reward. Har senere hatt ansvar for flyleveransene fra fabrikkene Boeing og Airbus. De tre barna Lars Ola, Anna Helene Kjos-Mathisen og Guri Helene Kjos Brecke arvet i fjor store deler av flyaksjene fra Bjørn Kjos i et generasjonsoppgjør. Familiens verdier i fly og bank: cirka 3,5 milliarder kroner.

Vis mindre Les mer
Anette Ringnes (27)

Oppvokst på Slemdal i Oslo.

Datter av eiendomsinvestor Christian Ringnes og amerikanske Denise Peterson Ringnes. Har sagt hun drømmer om en karriere i embetsverket, eksempelvis forsvarsdepartementet. Eier rundt en tredel av familie selskapet sammen med søsknene Isabelle og Christian jr. Tidligere en av landets beste sprangryttere i juniorklassen. Tar en mastergrad i konfliktstudier ved London School of Economics and Political Science. Familien har eiendomsverdier for nær fem milliarder kroner.

Vis mindre Les mer
Sasha Siem (33)

Oppvokst i London.

Datter av skipsreder og oljeservicegründer Kristian Siem og hans britiske kone Karen. Farfar til Sasha Siem var høyre hånd til skipsreder Fred. Olsen og etter hvert skapte familien et oljerigg- og shippingeventyr på egen hånd, og senere gjennom offshorerederier. Sasha Siem har studert musikk ved Cambridge University og blant annet komponert klassisk musikk for London symfoniorkester. De senere år har hun beveget seg mot popmusikk. Familiens verdier er mellom fem og seks milliarder kroner.

Vis mindre Les mer
Gustav M. Witzøe (24)

Oppvokst på Frøya ytterst i Trøndelag.

Ble tidligere i år rangert som verdens tredje yngste dollarmilliardær av magasinet Forbes. Faren Gustav Witzøe var bilmekaniker og kjøpte et konkursbo i laksenæringen da bransjen slet tidlig på 90-tallet. Familien samlet investeringene i selskapet Kverva, og det meste ble overført til Gustav jr. i 2006. Senere har han også investert i restaurant- og barlokaler på Solsiden i Trondheim og i teknologiselskaper. Børsverdiene gjennom Salmar er rundt 15 milliarder kroner.

Vis mindre Les mer