'); } else { document.write(''); } })();
ANNONSØRINNHOLD PRODUSERT AV DNX
– Inspirasjon, kreativitet, velvære og avkobling har lenge stått høyt på manges ønskeliste. Mer enn noen gang kan det kombineres her, forteller André Julseth, direktør ved The Well Resort.
Da det velkjente spa-anlegget utenfor Oslo åpnet slusene i 2015 hadde Stein Erik Hagen investert over 400 millioner kroner i det som ble beskrevet som et banebrytende spa uten sidestykke i Norden. Spa utgjør fortsatt stedets hjerte, men i fjor så også et nytt hotell og en ny restaurant dagens lys.
– I seks år har vi levert spa-opplevelser til både lokalbefolkning og internasjonale turister, men til nå har det kun vært mulig å nyte fasilitetene dag for dag. Nå kan gjestene være så lenge de vil, sier Julseth.
I det gamle Romerriket var hyppige besøk i forseggjorte badeanlegg en viktig sosial begivenhet. Der kunne frie romere mikse «business og pleasure», koble av omgitt av sildrende vann, rense kropp og sjel i varme og kalde kar og møte venner og kjente for å slå av en prat eller drøfte forretninger.
Det er disse tradisjonene, kombinert med moderne bade- og velværekultur, The Well er tuftet på.
– Vi jobber for mye, sover for lite, spiser for dårlig og stresser for mye. Her tilbyr vi en kjærkommen avkobling fra hverdagen, sier resort-direktøren.
Det store spørsmålet mange gjester stiller seg før de kommer er: Må man være naken i spa?
– Her kan jeg berolige alle med å si at svaret på det er nei. Du kan ikke
benytte badetøy i dampbad og sauna av hygienemessige hensyn, men du kan velge å dekke deg til med et håndkle. I bassenger er badetøy også valgfritt. I fellesområdene skal man være tildekket, understreker Julseth.
Med 10.500 kvadratmeter spa har The Well god plass, og til tross for pandemi har stedet stort sett holdt åpent. I romjulen opplevde de rekordbesøk, og stedet er på kort tid blitt en populær møteplass i konferansemarkedet.
Det nye luksus boutique-hotellet har 104 rom, åtte møterom og en konferansesal som rommer opptil 90 personer. Restaurant MORI ligger på toppen av The Well og er en eksklusiv asian-fusion restaurant hvor både gjester og besøkende skal kunne nyte moderne kokkekunst i en autentisk atmosfære.
Begrepet spa er en forkortelse for det latinske «salut per aqua» – helse gjennom vann. Vannets helsemessige fordeler står sterkt i mange kulturer og verdenshjørner.
I tillegg har The Well skogen som nærmeste nabo og rammes inn av eviggrønne, barskogkledde åser.
– Hele anlegget er inspirert av natur, vann og varme - med et ønske om å skape opplevelser som kan forandre livet ditt. Vår grunnpilar er å gi gjestene tid til det som er viktig. Summen av et opphold på The Well kaller vi en «digital detox», forteller André Julseth.
«Kall det gjerne en hjelpende hånd for å finne tilbake til den beste versjonen av deg selv, parforholdet, avdelingen eller bedriften»
Med sin naturskjønne utsikt mot Østmarka troner restaurant MORI på toppen av hotellbygget. Der fikk Attila Havas, Head Chef på restaurant MORI, frie tøyler til å skape et asian-fusion kjøkken med kulinariske godbiter i en luksuriøs atmosfære på et spisested som skal være en destinasjon i destinasjonen.
Naturen spiller en sentral rolle også i matveien. Navnet MORI betyr skog på japansk og restauranten vil få deg til å oppdage nye stier.
– Vi har ønsket å tilby gjestene en autentisk, unik stil med referanser til den tradisjonelle japanske Kaiseki-stilen, som handler om å eksperimentere med forskjellige smaker for å skape nye gastronomiske opplevelser, sier Havas, som har bakgrunn fra den internasjonale prestisjerestauranten Nobu i Budapest, The Art’s Club i London og Noodee Sky i Oslo.
Direktør André Julseth håper konferansegjestene vil oppleve at ideene strømmer ut i disse omgivelsene.
– Vi forsøker å formidle verdien av en unik totalopplevelse. Her er det mulig å samles på et unikt sted som både inspirerer og skaper harmoni, kun 15-20 minutter fra Oslo, sier han.
• Med sine 10.500 kvadratmeter er The Well Nordens mest unike spa og mest eksklusive spadestinasjon
• Resorten tilbyr hele 10 ulike bassenger og femten forskjellige saunaer og dampbad, fossefall, japansk badehus, orientalsk hamam og rhassoul leirebad, samt yoga- og treningsrom
• Hotellet har ni etasjer og 104 rom, hvorav ti er Deluxe-rom og suiter. Fasilitetene inkluderer også åtte møterom/styrerom og en konferansesal som tar opptil 90 personer
• Restaurant MORI har et eksklusivt preg og en asian-fusion-meny
• Hotellets arkitekt er Halvorsen og Reine Sivilarkitekter. Utbygger er Betonmast
• Innvendig er bygningene utsmykket med kunst fra Stein Erik Hagens private samling
• Sommeren 2022 åpner en egen kunststi i skogen utenfor anlegget
• Anlegget ligger på Sofiemyr i Oppegård kommune, 15-20 minutter fra Oslo