'); } else { document.write(''); } })();
Sendingen sendes i samarbeid med:
Velkommen til DNs digitale vinkurs om Piemonte!
Sendingen er tilgjengelig frem til fredag 27. november 2020 kl. 23.59
‣ Det er fint om du bruker et glass til hver vin. Bruk gjerne de største vinglassene du har.
‣ Hvitvinen kan gjerne serveres ved 6-8 grader, mens de røde vinene kan serveres ved 15-16 grader.
‣ Hvis du vil spise noe til smakingen passer det fint med litt brød og harde oster som parmesan. En pastarett eller risotto med sopp, eller pizza med hvit saus og sopp, passer også godt til vinene.
‣ Har du ikke anledning til å være med direkte, kan du se kurset i opptak. Tilgangen får du på epost dagen etter sending. Lenken til opptaket er personlig og er gyldig i én uke.
Har du andre spørsmål? Kontakt oss på webinar@dn.no
ANNONSE