Vollvik mislyktes i sin kjempeemisjon i Ludo Mobil på 250 millioner kroner der brorparten av pengene skulle brukes til oppkjøp av Ventelos privatvirksomhet, skriver Finansavisen.

Kun et mindre antall tegninger ble resultatet. Med store uoppgjorte regninger til Ventelo trengte Ludo penger raskt. Dermed rykket Vollvik ut igjen for å gjøre en kriseemisjon på mellom 20 og 30 millioner kroner.

Hjalp Vollvik å unngå konkurs
Nå skal de to eiendomsbrødrene Kristian og Roger Adolfsen ha signalisert at de vil redde Idar Vollviks Ludo.

- Vi eide seks prosent av Chess, og var med på den reisen. Etter at Vollvik fikk problemer, har vi hjulpet ham masse slik at han har unngått personlig konkurs, sier Kristian Adolfsen til Finansavisen.

Vollvik har gått bort fra å gjøre emisjonen i Ludo Mobil, men løftet den opp i Ludo Holding. Det innebærer at Adolfsen-brødrene får et grep om Vollviks mobilsatsing i andre land i tillegg til Norge, samtidig som de får en andel av satsingene innen bilutleie, nettbutikk for elektronikk, hjem og fritid samt nettbutikken for barneklær.

Les også: - Jeg har hatt det veldig tøft

<b>Vollviks Ventelo-drøm vakler</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.