Mobilgründer Idar Vollvik er kvitt sin personlige gjeld etter at Ludo-emisjonen kom på plass og First-gjelden er ferdigforhandlet, skriver Finansavisen.

Det er hotellinvestorene Kristian og Roger Adolfsen som i lengre tid har jobbet hardt for å berge Vollvik fra finansiell ruin, og som nå overfor avisen hevder at de har lykkes.

– Vi har fått på plass tilnærmet hele emisjonen på 35 millioner kroner, og Vollvik har brukt aksjer i Ludo slik at han nå framstår som gjeldfri privat. Det har tatt sinnsykt med tid ettersom det ene var avhengig av det andre, sier Kristian Adolfsen til Finansavisen.

Ludo-andel
Vollvik skal ha pengene på plass til å gjøre opp skattegjelden sin innen fristen 25. mars. Det skal også ha blitt inngått en avtale om gjelden til meglerhuset First Securities.

Som takk for hjelpen sitter brødrene Adolfsen igjen med en eierandel på 22 prosent i Ludo Mobil.

Idar Vollvik blir sittende igjen med en eierandel på rett under 50 prosent i sitt nye mobilselskap Ludo, men med opsjoner som innebærer at han kan kjøpe seg opp til godt over 50 prosent igjen.

Les også: - Ludo rakner

Vollvik: - Tarvelig


Vollvik reddet av gode hjelpere

Vollvik solgte aksjer i svenske Ludo med supergevinst


Kemneren vil tvangsselge Vollviks hjem

Vollviks Ventelo-drøm vakler
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.