Korrigert artikkel. Retter til «kemneren» i andre avsnitt.

Mobilgründer Idar Vollvik er i ferd med å kvitte seg med skattegjelden og få inn penger til sitt mobilselskap Ludo etter at problemene tårnet seg opp ifjor, skriver Dagens Næringsliv.

Vollvik ble begjært konkurs av kemneren i Bergen, men klarte like før fristen å betale en del av kravet på rundt 17 millioner kroner, samtidig som han fikk avtale om utsettelse for de 7-8 millioner kronene som gjensto.

Da Vollvik ikke klarte å hoste opp de siste millionene, begjærte kemneren Vollviks bolig i Bergen tvangssolgt i januar i år. Nå er fristen for å unngå tvangssalg utløpt, men Vollvik har fått ny frist til 25. mars.

«Nå er vi i mål med det meste», skriver Vollvik i en e-post til Dagens Næringsliv.

Skyter inn og rydder
Vollvik er ifølge DN nå i ferd med å hente inn kapital til sitt Ludo-system, og det skal allerede være tegnet aksjer for over 20 millioner kroner.

Norlandia-deleier Kristian Adolfsen, som allerede i månedsvis har hjulpet Vollvik med å komme på bena økonomisk, sier til avisen at de skyter kapital inn i Ludo-systemet, samtidig som de «rydder i selskapsstrukturen og i forholdet til kemneren».

– Når Ludo-systemet tilføres penger, får Vollvik ut noen millioner i samme slengen, opplyser Adolfsen til DN.

Les også: Vil redde Vollvik


Vollvik solgte aksjer i svenske Ludo med supergevinst


Kemneren vil tvangsselge Vollviks hjem

Hotellbrødre redder Vollvik

Vollviks Ventelo-drøm vakler

Vollviks pengejakt flopper

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.