Idar Vollvik har store planer for sin svenske mobilsatsing som ble lansert 14. desember ifjor, og som i likhet med i Norge går under merkenavnet Ludo.

Men selv før selskapet hadde en eneste kunde, har mobilgründeren solgt svenske-aksjer med formidabel gevinst, skriver Dagens Næringsliv.

Ved etableringen av Ludo Mobil Sverige i februar 2010 betalte Vollvik kun én øre per aksje. Men i perioden etter 1. juli ifjor har Vollvik solgt 160.000 aksjer i Ludo Mobil Sverige as til uavhengige parter på kurser fra 10 til 20 norske kroner.

Nesten 200.000 prosent
Gevinsten fra aksjesalget er dermed mellom 99.900 og 199.900 prosent.

Aksjesalget kommer ifølge Dagens Næringsliv frem i en redegjørelse i forbindelse med en reorganisering av Ludo-systemet som ble gjennomført i midten av november ifjor.

Vollvik har ikke besvart DNs henvendelser de siste dagene.

Les også: Kemneren vil tvangsselge Vollviks hjem

Hotellbrødre redder Vollvik

Vollviks Ventelo-drøm vakler

Vollviks pengejakt flopper

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.