Konkurransen mellom mobiloperatørene er hard, og etter at Ludo har endret pris og vilkår for abonnementet Terningkast 6, hevder enkelte av konkurrentene at frafallet av abonnenter har vært stort.

Les også: - Ludo rakner

Dette får seriemobilgründer Idar Vollvik til å ta til motmæle:

- Vi har ikke mistet tusenvis av kunder til dem, sier Vollvik til Dagensit.no. Kort tid etterpå ringer han tilbake og forteller at Ludo har mistet 1.164 kunder til One Call siden prisoppgangen ble kjent. Han minner samtidig om at tallene er foreløpige ettersom noen kunder alltid ombestemmer seg under prosessen.

Vollvik sier også at Ludo åpenbart forventet at noen av kundene ville velge en annen leverandør da Ludo endret sitt abonnement.

- Han har fått ett tusen kunder som ikke har noe omsetning. Vær så god! Det følger alltid kostnader med kundene også. Han kan gjerne få ta de kostnadene, så skal jeg ta meg av de kundene som ringer mye, sier en kampklar Vollvik.

- Sånt svada. Han er vår erkekonkurrent, og det er vi som har tatt kunder fra ham. Vi har sikkert tatt netto 10.000 kunder fra ham siden vi startet.

- Men det er vel sneen som falt i fjor?

- Hallo! Vi har aldri gjort det så bra som i dag. Akkurat nå har vi begynt å tjene penger, så vi er super-happy. Vi har gjort ferdig en finansieringssak som dere har skrevet om tidligere, så nå smiler lykken. Han sitter i superglasshus, sier Vollvik om utsagnene fra One Calls administrerende direktør.

- Det går kjempebra med Ludo nå. Det vet vel vi litt bedre enn han. Når han som konkurrent legger seg på den linjen, er det i mine øyne tarvelig. Vi har superkontroll med det vi holder på med. Så skal vi se hvem som vinner til slutt, sier Vollvik og minner om at den store massen med mobilkunder som har mye å tjene på å bytte mobiloperatør fortsatt er hos Telenor og Netcom.

- Det er der det er mye å hente for både han og oss, påpeker mobilgründeren og sier at det ikke er noen krangel fra hans side. Han legger til at han ikke kan la være å ta til motmæle når konkurrenter kommer med slike påstander.

- Hallo. Jeg har holdt på med dette i 23 år. Jeg kan dette her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.