07.12.2017 Bitre eksperimenter På Pjoltergeist serverer islandske Atli Yngvanson mat basert på innfall. Det gir en eksentrisk meny.
30.11.2017 – Av og til må vi håndpille 1000 vaniljestenger eller riste hundrevis av kilo med kakaobønner i en ovn Bryggeriet Cervisiam har bygget sitt rykte på uortodokse råvarer og karakteristisk bitterhet.
16.11.2017 – Det som beskrives som pepperaktig, er egentlig bittert Jörgen Lloyd hos matbaren Lyran deler sine bitre oppskrifter.
09.11.2017 Her lager de egen sprit med løvetann Himkok i Oslo er like mye destilleri og ingrediensfabrikk som det er bar.
02.11.2017 – Det er comfort food, det skal løfte en fra gjørmen I denne nye serien gir ulike restauranter og barer i Skandinavia sine beste bitre oppskrifter. Først ut er kald ramen fra Slurp Ramen Joint i København.
30.11.2017 – Av og til må vi håndpille 1000 vaniljestenger eller riste hundrevis av kilo med kakaobønner i en ovn Bittert