28.06.2024 Luksusmeny og perfekt rabarbraterte Palate har en lekker meny. Men det aller beste er desserten.
29.04.2024 – Da vi åpnet, sa det «boom!» – og så var det fullbooket Stjerneskuddet Jonathan Hagen utvider restaurant Betong med nykommeren Lille Betong.
05.04.2024 Serverer Lutlaget byens beste pommes frites? Bjørvikas nye storstue leverer kvalitet i alle ledd. Men ikke forvent mirakler.
22.09.2023 Madonna: Fra umamihimmel til klorvann Madonna er eklektisk og original, men litt rufsete i kantene.
25.08.2023 Den har byens beste utsikt. Men både mat og service har rom for forbedringer Utsikten fra Munchmuseets toppetasjer er i en klasse for seg. Restauranten har dessverre mindre personlighet.
04.08.2023 Ukjølet vin og sausrester skjemmer de mange gode rettene på Holzweiler Platz Maten smaker godt, men betjeningen mangler øye for gjestenes grunnleggende behov.
12.05.2023 Kald curry og rå betong Nyåpnede Restaurant Betong serverer folkelig gourmetmat og er lovende, men ikke helt treffsikker.
04.05.2023 Snedig dystopi fra Bjørvika «Arkitekten» gir oss et poengtert blikk på boligkrisen, sett fra Oslo i en veldig nær fremtid.
03.03.2023 Lav pris, dessert til å dø for Du får mye bra mat for 600 kroner på Dapper Bistro. Men storartet er det ikke.
15.07.2022 Even Bakken Innlegg: D2 tar drepen på Bjørvika, men glemmer uterommene Oslos «nyeste» bydel gror over av uteromskvaliteter.
03.07.2022 Carl Erik Krefting satser på unge kvinnelige leietagere: – Damene tar bedre vare på ting, sånn er det bare Familiekonsernet Carucel har pådratt seg nesten tre ganger så mye gjeld etter nye oppkjøp i Bjørvika og på Grünerløkka der den tidligere forretningsadvokaten Carl Erik Krefting (68) nå har store planer om fornyelse. – Det er rett og slett på tide å skape liv på Løkka igjen, sier Krefting.
09.06.2022 – Hvorfor velger arkitektene murstein som minner om baderomsflis lyssatt med downlights? Ragnhild Brochmann besøker Bjørvika for å se på kunsten å mure oss inne med nitrist murstein.
18.05.2022 Ny D2-spalte: Ragnhild Brochmann skriver om visuell kultur Først ut: Oslos nye bydel – Kjuttaviga!
14.01.2022 The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning Det er lite som minner om Michelin-stjerner hos The Vandelay.
22.10.2021 Hadde det ikke vært stas om Munchmuseets restaurant boltret seg mer i det norske kjøkkenet? Bistro Tolvte holder ikke helt høyden.
27.08.2021 Feniqia i Bjørvika: Mat på stell, service på hell Med allehånde, drueblader og krydderblandingen zaatar bringer Feniqia en smak av Libanon til Bjørvika. Men oppvartingen må de jobbe med.
02.08.2021 Den som vil inn i Munch-bygget før åpningen, må spise eller drikke Byens råeste uteservering åpner i toppen av Munchmuseet fredag. Men allerede i dag kan de første gjestene gå inn og spise og drikke i kafeen i første etasje når Muma åpner dørene.
29.07.2021 Carl Erik Krefting og barna har aldri hatt mer i kontanter – og betalte ikke én krone i erstatning i forlik med eks-kompanjong Runar Vatne Familien Krefting har mer enn én milliard kroner i friske penger til eiendom, og begynner med Bjørvika-området i Oslo og Drammen. Snart kan nye byer stå for tur.
25.08.2023 Den har byens beste utsikt. Men både mat og service har rom for forbedringer Restaurantguiden
04.08.2023 Ukjølet vin og sausrester skjemmer de mange gode rettene på Holzweiler Platz Restaurantguiden
03.07.2022 Carl Erik Krefting satser på unge kvinnelige leietagere: – Damene tar bedre vare på ting, sånn er det bare Eiendom
09.06.2022 – Hvorfor velger arkitektene murstein som minner om baderomsflis lyssatt med downlights? Stygt & pent
22.10.2021 Hadde det ikke vært stas om Munchmuseets restaurant boltret seg mer i det norske kjøkkenet? Restaurantguiden
29.07.2021 Carl Erik Krefting og barna har aldri hatt mer i kontanter – og betalte ikke én krone i erstatning i forlik med eks-kompanjong Runar Vatne Finans