07.02.2024 Kokk Christopher Haatufts beste sparetips er å faste – Hele eksistensen min handler om å betale meg ut av kniper.
31.12.2023 Kutter forbruket: – Vi har aldri hatt så mange som har drukket vann hos oss Restauranteier Nevzat Arikan er ikke alene om å servere mindre vin og brennevin til gjestene i høst.
11.05.2023 Før samlet michelinkokken på stjålne Mercedes-stjerner Nå går det mest i michelinstjerner for ekspunker og Lysverket-sjef Christopher Haatuft.
24.03.2022 Christopher Haatuft: – Kåken min er en bruksgjenstand, ikke et kuratert hjem En Mercedes-stjerne minner kjøkkensjefen på ordentlige verdier – og gir motivasjon i jakten på en Michelin-stjerne.
31.10.2017 Eks-kokk vil lage verdens beste fengsel Et selvforsynt fengsel der de innsatte dyrker grønnsaker, lager pølser og baker brød, er blitt drømmen for tidligere kjøkkensjef Hanne Frosta. Tidligere drev hun slowfood-restauranten Hanne på Høyden i Bergen.
22.08.2017 – Er delemeny bare for dem med ekstra god tid? Med små smaksbomber til lunsj, er Lysverket en lunsjvinner i Bergen. Men du må beregne tid.
17.03.2017 Bare nesten tross skyhøye ambisjoner Lysverket gjør alt riktig, men på dette prisnivået bør maten gjøre større inntrykk.
08.06.2016 Når kjøkkensjef Christopher Haatuft ikke gidder lage mat så koker han ris ... og gjør den til en smaksbombe. Se Christopher Haatufts enkle løsning på middagskrisen her.
28.04.2016 Bergens matskatter Bergens beste kokker disker opp med tradisjonsrettene som har gitt byen Unesco-status som matby: puspas, persetorsk, fiskesuppe og røkerumpe.
20.03.2016 Kjøpere på lista har budsjett opp til 20 millioner kroner Eiendomsmeglere melder om økt interesse for hytteluksus.
24.03.2022 Christopher Haatuft: – Kåken min er en bruksgjenstand, ikke et kuratert hjem Tingenes tilstand
08.06.2016 Når kjøkkensjef Christopher Haatuft ikke gidder lage mat så koker han ris Kokkenes enkle middagstips