24.02.2023 Et helnorsk festmåltid på stjernerestauranten i Trondheim Trondheimsrestauranten Credo leverer en ektefølt trosbekjennelse til norsk tradisjonsmat.
27.10.2022 Lager glass til Michelin-restauranter av gamle vinflasker og syltetøyglass – Resirkulert glass er en fantastisk råvare.
22.02.2019 Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk Kjøkkensjef Heidi Bjerkan tror ikke på hierarki og militær disiplin. – Jeg har jobbet under syke kjøkkensjefer. Folk som er usikre på seg selv. Små menn. Det er synd på dem.
18.02.2019 Trondheims første stjernerestauranter: Fagn og Credo fikk hver sin Michelin-stjerne Det ble klart under utdelingen i Danmark i kveld.
18.12.2018 Tilsyn ble mareritt for topprestaurant Med smekkfull restaurant og besøk fra Michelin-guiden, troppet 14 representanter for politiet, Skatteetaten og Arbeidstilsynet opp på Restaurant Credo i Trondheim. – Et mareritt, mener restauranteier Heidi Bjerkan (48).
01.11.2018 Slik ble Trondheim Norges nye mathovedstad Mandag fikk to av Trondheims nye spisesteder – Fagn og Credo – Michelin-stjerne. Her er vår rapport fra oktober 2018 – om hvordan trønderhovedstaden ble kokkenes nye lekegrind.
02.03.2016 Det gode fe Supermørt og med rik smak. Slik er kjøttet fra det lille, norske urfeet. Sidet trønderfe er kokk Heidi Bjerkans favoritt.
25.06.2015 Slik lager du Credos kalvedans Heidi Bjerkan har eksperimentert med ferskmelkdesserter i årevis.
22.02.2019 Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk Portrettet
18.02.2019 Trondheims første stjernerestauranter: Fagn og Credo fikk hver sin Michelin-stjerne Restauranter