22.11.2018 Tråkket først feil. Så fant han et umettet fiskemarked Fredrik Friberg drømte om egen fiskebutikk allerede som femåring. Etter noen tunge nedturer, er han nå med på et nytt eventyr basert på fersk fisk og sjømat.
05.06.2017 Bergen må ha mer enn én million flere hotellgjester Tidenes hotellbyggeboom i Bergen gjør at prisene og hotellbelegget vil rase dersom ikke byen får langt flere hotellgjester. Byen trenger minst én million flere gjester, anslår hotellanalytiker.
28.04.2016 Bergens matskatter Bergens beste kokker disker opp med tradisjonsrettene som har gitt byen Unesco-status som matby: puspas, persetorsk, fiskesuppe og røkerumpe.
11.04.2016 Siste biff fra Bergens tradisjonsslakter Etter 101 års drift stenger slakterforretningen Rivelsrud & Co dørene i Bergens kjøttbasar. Kjøtt- og delikatessesalget lønner seg ikke lenger.