15.01.2022 Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg Fursetgruppen gamblet på at skjenkestoppen opphørte, og fikk rett. Alle restaurantene var åpne og nesten fulle fredag.
14.01.2022 The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning Det er lite som minner om Michelin-stjerner hos The Vandelay.
11.01.2022 Fursetgruppen gambler på at skjenkestoppen opphører – åpner alle restauranter i morgen Fursetgruppen åpner alle restaurantene to dager før regjeringen skal ta en beslutning om videreføring av koronatiltak.
15.12.2021 Massivt med permitteringer i utelivet – flere stenger nå helt ned Grand Cafe i Oslo stenger dørene i minst fire uker. – Mange av de som står her nå, blir sendt hjem for tredje gang, sier administrerende direktør Gjøran Sæther i Fursetgruppen som må sende permitteringsvarsel til over 300 ansatte.
03.12.2021 Kanselleringer av julebord på løpende bånd: – Dette kommer på det verste tidspunktet Restauranter og hoteller fortviler over regjeringens koronabudskap og regionale tiltak som gjør at kundene nå avbestiller. – Nå renner avbestillingene inn for titall millioner kroner, sier Gjøran Sæther i Fursetgruppen
23.07.2021 Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Flere av landets mest eksklusive restauranter er fullbooket gjennom sommeren, men sliter med å finne nok ansatte.
29.05.2021 Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning Smekkfulle bookinglister og Vipps-rekord. Folk i hovedstaden strømmer til restaurantene den første helgen etter gjenåpningen.
27.02.2021 Smitterekord og nye tiltak i Oslo: – Det er en seigpining Restaurantsjef Gjøran Sæther frykter konkursraset fortsetter om ikke Oslo letter på skjenkestoppen.
02.04.2020 Restauranteier mener regjeringens kriseplan vil hjelpe dem å overleve: – Vi hadde ikke forventet 100 prosent kompensasjon Bjørn Tore Furset, på eiersiden i stjernerestaurantene Maaemo, Ling Ling og Ekebergrestauranten, sier regjeringens krisestøtte blir redningen. – Uffa meg, det har vært veldig mørkt.
05.12.2016 Pizzaglede i kjelleren Lang ventetid gir sprø skorpe og god topping på Pizza Crudo i Paleets matkjeller.
17.10.2016 – Vi kommer til å få mye kjeft Grand Café har pusset opp for 30 millioner kroner og torsdag åpner den tradisjonsrike restauranten i ny utforming. Borte er de stive, hvite dukene og den andektige atmosfæren.
01.05.2015 Episke firmanavn En blid sørlending som låner kraft fra mørkets fyrste. Lagbygging à la ringens brorskap. Og et ekko av Gordon Gekko. Fantasiene florerer i norske firmanavn.
15.01.2022 Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg Reiseliv
11.01.2022 Fursetgruppen gambler på at skjenkestoppen opphører – åpner alle restauranter i morgen Reiseliv
03.12.2021 Kanselleringer av julebord på løpende bånd: – Dette kommer på det verste tidspunktet Reiseliv
29.05.2021 Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning Innenriks
02.04.2020 Restauranteier mener regjeringens kriseplan vil hjelpe dem å overleve: – Vi hadde ikke forventet 100 prosent kompensasjon Finans