23.06.2023 – Hadde jeg mistet den jobben, hadde jeg vært fucked. Da hadde jeg havnet på gaten Som 16-åring overlevde han på grønnsakene han fikk med seg hjem fra butikkjobben. Nå har kjøkkensjef på À L’aise, Ulrik Jepsen, fått sin første michelinstjerne.
21.04.2023 Denne restauranten er ikke lenger i «ingenmannsland» Nå er Katla omringet av nye utesteder på Tullinløkka.
26.08.2022 Re-Naa: Mest fullendte måltid i Norge Stavangerrestauranten byr på en historisk nasjonal formtopp.
17.06.2022 Nektar vinbar: Ikke bare for vinens skyld I det fattigslige trehuset på Fredensborg er det billig å drikke dyrt. Og spise riktig godt.
10.06.2022 Klatrer som en geit Glem uformell nabolagsrestaurant. Geita er en gourmetrestaurant i fåreklær.
09.12.2021 Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny Det tok to år å overbevise banken om å gi dem lån. Nå har restauranten Til Elise Fra Marius på Helgelandskysten ventelister.
03.12.2021 – Det hender at man som restaurantanmelder må stoppe opp litt, klype seg i armen Apostrophes smaksmeny tilbyr en strøm av eleverte publikumsfrierier og herlige vinvalg.
26.11.2021 Berserk: Litt for mange krumspring Noen ganger er det gøy å gå berserk. Og andre ganger er det enkle det beste.
19.10.2020 Rekordresultat for Maaemo før flyttingen Topprestauranten Maaemo slo alle rekorder i 2019.
03.04.2020 Koronakrisen endrer handlevanene – nå skeier vi ut med gourmetmat Konfitert andelår, eksklusive oster og store mengder rødvin. Den nye hjemmetilværelsen får nordmenn til å bla opp for gourmetmat, også midt i uken.
04.08.2015 Ny norsk gourmetpotet Bønder fra bygda Frosta lager nå et norsk alternativ til de franske små amandinepotetene.
23.07.2015 Sjefsavgjørelser Når verdens fremste kjøkkensjefer leker stolleken, risikerer de å bli sittende i løse luften.
23.06.2023 – Hadde jeg mistet den jobben, hadde jeg vært fucked. Da hadde jeg havnet på gaten Portrettet
09.12.2021 Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny Smak
03.12.2021 – Det hender at man som restaurantanmelder må stoppe opp litt, klype seg i armen Restaurantguiden