26.05.2023 Asiatisk gourmet med skamløs avslutning Restaurant Happolati fortsetter å glede med sin ukompliserte versjon av asiatisk gourmetmat
11.06.2021 Happolati: Gode ingredienser, uheldig behandling Middag på Happolati spenner fra det sublime til det overstekte.
21.03.2019 – Iblant må jeg bare ha et lass med mammas vafler Dessertforkjemper Rune Bjørneng synes folk skal kose seg – bare det ikke er så usunt.
13.07.2018 Balanserer elegant mellom det myke og det sprø Happolati er nordisk uten å være streng, asiatisk uten å være for sterk.
20.07.2016 – Det tar fire minutter å smelle alt dette sammen På restauranten Happolati koker Mads Kjøllmoen ordentlig kjøttkraft. Hjemme holder det med Maggi-buljong når han må spise noe raskt.
15.06.2016 Når Happolati-kokken kommer sulten hjem, lager han dette Fermentert kål og forseggjorte salater blir liggende igjen på restauranten. Når Rune Hinnaland Bjørneng lager mat hjemme, lager han entrecôte.
16.03.2016 Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler Navnet fant også de i Knut Hamsuns roman Sult: Kjøkkensjefene i restaurant Happolati lover nordisk kjøkken med smaker av Asia.