23.07.2021 Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Flere av landets mest eksklusive restauranter er fullbooket gjennom sommeren, men sliter med å finne nok ansatte.
23.04.2020 Credos krepsehale med plommer og majones – Det finnes ingenting i havet som er så delikat og elegant som sjøkreps, sier michelinkokk Heidi Bjerkan.
15.02.2020 Disse kan få stjerner i den nordiske Michelinguiden for 2020 Re-Naa i Stavanger er norske kokkers favoritt til å rykke opp i tostjernersdivisjonen når årets nordiske Michein-guide offentliggjøres i Trondheim mandag 17. februar.
11.11.2019 Strålende lunsj hos Credos lillesøster Jossa serverer førsteklasses rustikk og rimelig mat vegg i vegg med Michelin-restauranten.
23.05.2019 – Visjonen til Vippa burde ha vært mange andre steder Hun har gjort et gammelt skur om til en av Oslos mest bærekraftige matsuksesser – og blitt Ledestjerne-nominert.
22.02.2019 Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk Kjøkkensjef Heidi Bjerkan tror ikke på hierarki og militær disiplin. – Jeg har jobbet under syke kjøkkensjefer. Folk som er usikre på seg selv. Små menn. Det er synd på dem.
18.12.2018 Tilsyn ble mareritt for topprestaurant Med smekkfull restaurant og besøk fra Michelin-guiden, troppet 14 representanter for politiet, Skatteetaten og Arbeidstilsynet opp på Restaurant Credo i Trondheim. – Et mareritt, mener restauranteier Heidi Bjerkan (48).
24.07.2018 Credo-kokk Heidi Bjerkan: – Det er ganske uvirkelig Credo-kokk og eier Heidi Bjerkan er blant ti finalister til internasjonal kokkepris.
27.03.2018 Fem veier til lammenam i påsken Ingen påske uten lam. Fem gode oppskrifter som gjør lammet enda bedre.
15.02.2018 – Jeg fikk muligheten, og tok den Restaurant Credo gjenåpner i nye lokaler i Lilleby i Trondheim. – Jeg var sikkert den siste de spurte, sier Heidi Bjerkan om den gamle maskinhallen som nå huser restauranten.
24.01.2018 – And fungerer hele året Heidi Bjerkan på Credo gir deg oppskriften på andeconfit og andre anderetter.
06.12.2017 Lammenyrer: – En frokost for dem som er tøffe i trynet – Nyrer er kjempegodt, sier Credo-kokk Heidi Bjerkan.
30.11.2017 – En alternativ fredagskveld – Hvorfor ikke tenke nytt på fredagskvelden, og servere et sprøtt grisehode, spør Credo-kokk Heidi Bjerkan.
08.03.2017 —Det er ikke mange jenter på kjøkkenet Kvinnelige kokker er nesten usynlige på restaurantbransjens stjernehimmel. Heidi Bjerkan er en av få norske kvinner som hevder seg i toppskiktet.
02.02.2017 Dagens dobbel Peanøttsmør, kokosflak og karamellsaus – i urbane nytolkninger av grøt teller toppingen mest. På Fannremsgården topper de grøten med grøt.
22.02.2019 Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk Portrettet