02.12.2022 Først etter 34 typer pinnekjøtt, dukket det endelig opp en vinner Stygge biter, tørt kjøtt og vond smak: Det står dårlig til med mye av årets pinnekjøtt.
02.09.2022 Brasserie Rivoli: Søte franske toner i skyggen av Munch Kari Innerås brasserie leverer selv i en støyende fullsatt midtuke.
06.05.2021 Denne maten lager stjernekokkene hjemme mens de venter på å åpne igjen – Selv om det ser innviklet ut, er dette mat som tar en time å lage, sier Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang.
10.11.2020 Nå stenger hun ned restauranten: – Føles som om noen slår deg i magen Restauranteier Kari Innerå ser ingen annen mulighet enn å stenge. Hun sier hun er glad for regjeringens nye tiltak, men mener det kan være for sent for mange i bransjen.
13.03.2020 Kokkenes hermetikk-favoritter Koronakarantene eller påskefjellet. Slik pimper stjernekokkene boksmaten.
12.03.2020 Koronamareritt for restaurantbransjen Mange restauranter må stenge, samtidig opplever bransjen en bølge av kanselleringer. Restauranteiere ber nå gårdeiere og myndigheter om å være med på å dra lasset.
16.11.2019 Stor test av 23 typer pinnekjøtt: – Dette er slemt gjort. Hvem kjøper det der? Vi har testet 12 typer urøkt pinnekjøtt og 11 typer røkt pinnekjøtt. Les hvilket du bør velge til julemiddagen.
04.11.2019 Bjørvika har fått en ny lunsjklassiker Fransk, raust og smakfullt. Rivoli leverer på alle nivåer.
21.06.2019 Trivelig i skyggen av nye Oslo Dyr vin, men storslått dessert og en perfekt sjøkreps i skyggen av nye Oslo.
19.04.2019 Restaurant BA 53 stenger I mai er det over og ut for restaurant BA 53 i Bygdøy Allé – men Kari Innerå tar med personalet og åpner Rivoli, et nytt brasseri på Munch Brygge.
07.03.2019 Den som skal ned i vekt, må være mett Lun bønnesalat med fetaost er ett av Kari Innerås sunne våpen.
13.07.2017 Imponer gjestene med marmorert iskrem Marmorert iskrem er enklere å lage enn det ser ut som.
11.05.2017 Lag isen selv Du trenger ikke egen iskremmaskin for å imponere med god is i sommer. Kari Innerå viser hvordan.
31.03.2017 Avleggs å rynke på nesen av britisk mat Hva får man hvis man parer et utskjelt verdenskjøkken med en innbruddsrammet vinbar?