09.02.2023 Den ultimate guiden til meksikansk mat «The Art of Mexican Cooking» får det til å føles som om nye oppdagelser stadig er rett rundt hjørnet.
10.11.2022 En perfekt julegave til alle som elsker italiensk mat Og oppskrift på den italienske bønneretten gikk sin seiersgang under pandemien.
03.11.2022 En fabelaktig inngang til koreansk mat «Koreanska grytor» gjør noe nesten ingen andre skandinaviske kokebøker gjør.
20.10.2022 Denne kokeboken ligner ikke noen andre du har sett Her har man restaurantkjøkkenet i 360 grader, uten en kokk som skriker i øret på en.
13.10.2022 Filippinsk mat – en fryd for ganen, øyet og fantasien Og stjernekokk Angela Dimayugas kokebok «Filipinx» er en beretning om å være filippinsk-amerikaner, kokk og skeiv.
06.10.2022 En eksentrisk bok for dem som trenger noe godt – også når man lager mat alene Kokeboken er en sann gave til grønnsakfantaster.
16.06.2022 Denne retten tar 15 minutter å lage og kan spises etter tre timer Noen ganger er de enkleste tingene i livet de beste – som eksempelvis Elizabeth Davids kyllingparfait.
09.06.2022 Et mylder av måter å angripe vanlige råvarer på Drevet ut av Iran og omfavnet av India og Pakistan – parsernes kjøkken bærer preg av en folkegruppe på flyttefot.
02.06.2022 Kokeboken du trygt kan ta med til en øde øy En kokebok for alle med forkjærlighet for fransk, italiensk og spansk matlaging.
05.05.2022 Denne kokeboken lærer deg å tenke mer som en kokk «First, Catch» er først og fremst en appell om å ta tilbake det enkle måltidet.
31.03.2022 Hva er det som gjør det katalanske kjøkkenet så uforskammet godt? Kokebok-klassiker samler det beste fra det katalanske kjøkken.
24.03.2022 Slik har du aldri smakt iskrem før Britiske Kitty Travers er den uoffisielle gudinnen av iskrem.
27.01.2022 Denne kokeboken er den svenske bibelen for husmannskost Tore Wretmans klassiske verk er minst like aktuell vest for svenskegrensen.
06.01.2022 Denne kokeboken er et av de viktigste verkene om amerikansk matlaging En favoritt for hele spekteret av kokker, generasjon etter generasjon.
25.11.2021 En forenklet bibel for den travle kokken I «Market Cooking» slår David Tanis et slag for markedets grøde.
18.11.2021 Denne kokeboken har svaret på et av livets store spørsmål Nemlig: Hva skal du spise til middag i dag?
04.11.2021 Denne nesten to kilo tunge kokeboken omskaper deg som kokk Skal du investere i én kokebok, velg Judy Rodgers' mesterverk «The Zuni Café Cookbook».
28.10.2021 Han holdt de beste middagsselskapene i Paris Richard Olneys tidløse klassiker lærer en å leve enkelt, men godt.
06.10.2022 En eksentrisk bok for dem som trenger noe godt – også når man lager mat alene Kok en klassiker