06.09.2024 Avslappet stemning og skikkelig gode retter Menyen sitter ikke helt, men det gjør smakene. Roze Gastro er en lovende nykommer.
06.06.2024 Hva ville du valgt som ditt siste måltid? Eyvind Hellstrøm går for froskelår, trøffelsuppe og noen selfies med gjengen.
13.03.2024 Eyvind Hellstrøm har alltid betalt seg ut av kniper «Både gjennom inkasso, trussel om tvangsfullbyrdelse og fandens oldemor.»
26.07.2023 I 2024 skal bybonden leve totalt selvforsynt av norske råvarer Men på søndager skal Kia Vulgaris ta seg fri.
07.07.2023 – Det var skriking og lange dager Michelin-stjerner og strålende anmeldelser til tross, flere topprestauranter sliter med å følge arbeidslivets spilleregler.
11.05.2023 Før samlet michelinkokken på stjålne Mercedes-stjerner Nå går det mest i michelinstjerner for ekspunker og Lysverket-sjef Christopher Haatuft.
02.03.2023 Bent Stiansen: – Tapte 100.000, gikk ut – og gikk glipp av tidenes opptur. Nå venter jeg bare på krakket Mesterkokk Bent Stiansen (59) bekymrer seg over pengene hver dag.
02.02.2023 Toppkokker er gått lei av jåleri. Nå skal det avanserte være enkelt Rustikk kosemat har inntatt toneangivende restauranter.
25.11.2022 Bent Stiansen Vi kan ikke akseptere at overarbeid og utskjelling er veien til Michelin-stjerner Hotell- og restaurantbransjen spiser kokker og servitører til frokost, lunsj og middag. Nå må vi snakke om bærekraft med tanke på de ansatte.
11.11.2022 Kokketanker Etter å ha mast seg inn på Noma i København som 19-åring, har han vært kokk på flere av verdens fremste restauranter. Nå skal Filip August Bendi vinne Bocuse d’Or.
13.10.2022 Filippinsk mat – en fryd for ganen, øyet og fantasien Og stjernekokk Angela Dimayugas kokebok «Filipinx» er en beretning om å være filippinsk-amerikaner, kokk og skeiv.
12.10.2022 Hun fikk sparken som sosialarbeider. Nå er Mashama Bailey kåret til USAs viktigste kokk Stjernekokken gjenoppfinner det amerikanske kjøkkenet.
17.08.2022 Jimmy Øien: – På et eller annet finurlig vis, skal vi få den stjernen Vinneren av Young Chef Award spiser knekkebrød med hvitost til frokost.
04.06.2022 Københavns eksklusive restauranter får kraftig kritikk i Financial Times København er kjent som Nordens gastronomiske hovedstad med en mengde Michelin-restauranter. Men bak fasaden skal det skjule seg et elendig arbeidsmiljø, underbetaling og vold.
02.12.2021 Årets beste kokebøker En kokebok er alltid en god gaveidé. Disse bør ligge under juletreet i år.
28.10.2021 Han holdt de beste middagsselskapene i Paris Richard Olneys tidløse klassiker lærer en å leve enkelt, men godt.
27.09.2021 Norsk bronse i Bocuse d´Or Nok en bronsemedalje til Christian André Pettersen og Norge, mens Frankrike og Davy Tissot fra restaurant Saisons i Ecully stakk av med seieren.
02.03.2023 Bent Stiansen: – Tapte 100.000, gikk ut – og gikk glipp av tidenes opptur. Nå venter jeg bare på krakket Mine penger
25.11.2022 Vi kan ikke akseptere at overarbeid og utskjelling er veien til Michelin-stjerner Bent Stiansen Innlegg
12.10.2022 Hun fikk sparken som sosialarbeider. Nå er Mashama Bailey kåret til USAs viktigste kokk Smak