16.05.2024 En fest for hele sanseapparatet Mikael Svensson har gitt sin stjernerestaurant en helt egen identitet – av eldgammel japansk fermenteringskunst.
04.07.2022 Fire nye Michelin-stjerner til Norge Hot Shop, Schlägergården, Hyde og Lysverket får sine første stjerner i årets Michelin-guide.
12.11.2021 Kontrast: På sitt høyeste nivå akkurat nå Kontrast er blitt en lysende nordstjerne på restauranthimmelen.
23.07.2021 Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Flere av landets mest eksklusive restauranter er fullbooket gjennom sommeren, men sliter med å finne nok ansatte.
20.08.2020 Slik lager michelinkokken stjerneretter av brødrestene Kontrast-sjef Mikael Svensson ønsket å minske matsvinnet. Løsningen ble en rett bygget på gammelt brød.
10.10.2019 – Sopp blir bedre jo lenger den står på glass Mikael Svenssons oppskrift på syltet sopp – og hvordan bruke den i saus og pai.
26.09.2019 Slik fermenterer du plommer – og slik bruker du dem på pizza Stjernekokk Mikael Svenssons oppskrift på pizza med fermenterte plommer og andelår med plommechutney.
19.09.2019 Ny matserie: Lær å sylte, salte og fermentere Prøv Michelin-kokkens ceviche med saltede stikkelsbær.