19.05.2023 «Sharing» er ikke nødvendigvis «caring» For uformelle treff i sentrum, er Sentralen et greit valg. Om du liker å dele på maten din, vel å merke.
21.04.2023 Denne restauranten er ikke lenger i «ingenmannsland» Nå er Katla omringet av nye utesteder på Tullinløkka.
13.01.2023 Norges viktigste popband feires Husker du Lava? Søndag markeres bandets lange historie på Rockefeller i Oslo.
28.07.2022 Edona Arnesen: – Hver gang vi kjøper noe, enten det er råvarer, teknologi eller noe helt annet, stemmer vi på noe Dagens er en digital markedsplass for direktesalg fra små matprodusenter.
05.04.2020 Restauranter må tilpasse seg koronakrisen: – Kanskje får vi en høyere omsetning etter dette Restaurantene i den Oslo-baserte Lava-gruppen hadde aldri drevet med take away før. Nå holder flere av restaurantene åpent under koronakrisen på grunn av nettopp take away.
25.07.2019 Vegetaringrediensen som metter mange Denne grønnsaken tyr kantinesjefen til når han skal lage vegetarmat til mange.
03.05.2019 Vil Strand Restaurant være noe mer enn en strandrestaurant? Et så tradisjonsrikt sted fortjener en klarere retning på menyen.
21.06.2018 – Jeg vil ha full restaurant og masse bråk og musikk I midten av august åpner Pjoltergeist-kokken Atli Már Yngvason restauranten Katla i Universitetsgata i Oslo.
16.03.2018 Byens kanskje beste uformelle gourmetmat Sentralen serverer avslappet gourmet fra alle verdenshjørner. Servicen er mer på halv tolv.
07.02.2018 Toppkokker inn i kantinedrift Kokkene bak Sentralen, Hitchhiker og Smalhans vil inn i kantinedrift og slår seg sammen med økokantinene Du godeste som vant matprisen i 2017.
31.01.2016 Åpner spisested på Astrup Fearnley Museet .. og skal jobbe videre med restaurantene Smalhans, Hitchhiker, Strand Restaurant og bakeriet Handwerk. Even Ramsvik slår seg sammen stjernekokkene Tom Victor Gausdal, Stian Floer og Anders Braathen og har store planer.
28.07.2022 Edona Arnesen: – Hver gang vi kjøper noe, enten det er råvarer, teknologi eller noe helt annet, stemmer vi på noe Ledestjerner
05.04.2020 Restauranter må tilpasse seg koronakrisen: – Kanskje får vi en høyere omsetning etter dette Mat