06.07.2023 Med Sultne gutter på piknik i det grønne Freshe sandwicher, ferdigmikset Negroni og frodig dekorert porselen er med i kurven.
02.10.2020 Dobler lunsj-omsetningen under pandemien: – Vi skjønte raskt at kantine 2.0 måtte være teknologibasert Gründer Maria Mørseth (43) i Lunsjkollektivet øker kundemassen med porsjonspakket lunsj i koronaepidemien. Men én dag uken er det færre som skal ha lunsj på jobben.
01.04.2020 Enkle og lette lunsjer Her er noen av Smaks lette og sunne lunsjer som er laget på null komma svisj.
02.12.2019 Brunsj på BA3: – Utested med mat Lørdagsbrunsj på BA3 handler mer om feststemning enn mat.
11.11.2019 Strålende lunsj hos Credos lillesøster Jossa serverer førsteklasses rustikk og rimelig mat vegg i vegg med Michelin-restauranten.
04.11.2019 Bjørvika har fått en ny lunsjklassiker Fransk, raust og smakfullt. Rivoli leverer på alle nivåer.
28.10.2019 Skøyen trenger mer enn dette Kontorjungelen på Skøyen kunne hatt godt av en god italiener. Qui Taste of Italy er bare en helt grei en.
09.09.2019 Som lunsjsted er tapasrestauranten sørgelig underbesøkt En lunsj på Delicatessen er en liten hverdagsfest.
06.08.2019 Agave stiller sulten Den som ramler innom Agave blir mett og ganske fornøyd, men den meksikanske restauranten er ikke verdt en egen tur.
01.07.2019 Trendy brunsj i kontorjungelen Hasles nye lunsjsted danser etter Instagram-foodienes pipe.
11.06.2019 – Dette smaker nesten ingenting Det nytter ikke å bare lesse på med ost og karbohydrater. Cargo på Sørenga er en blekfet skygge av det italienske kjøkken.
27.05.2019 Crêperie de Mari: Lunsjstedet som skiller seg ut fra mengden av burgere og club sandwicher Crêperie de Mari serverer pannekaker med alt hjertet kan begjære. Og det smaker godt.
20.05.2019 Lang ventetid i solen Turister og blåskjorter får ordinær mat med variabel service på Albert Bistros uteservering.
14.05.2019 Ikke så vågalt, men raust og skikkelig godt Vaaghals er stadig det beste lunsjvalget i Bjørvika.
02.10.2020 Dobler lunsj-omsetningen under pandemien: – Vi skjønte raskt at kantine 2.0 måtte være teknologibasert Handel
27.05.2019 Crêperie de Mari: Lunsjstedet som skiller seg ut fra mengden av burgere og club sandwicher Lunsjguiden