20.02.2019 Her spiser du best frokost i Barcelona Disse frokoststedene serverer alt annet enn en kjapp kaffe og en sigarett.
13.12.2018 Meretes utvalgte: Det beste portvinsvalget til jul Niepoort lager både strålende fersk og lagret portvin.
04.10.2018 Slik lager du blåskjellpasta med sopp Øyvind Hjelles oppskrift på buccatini med smørstekte kantareller i blåskjellsaus.
04.07.2018 Peppes kuttet prisene, økte salget, men taper penger Dersom Peppes Pizza når målet om 50 nye restauranter innen 50-årsjubileet i 2021, blir det Chicago-tur på alle restaurantsjefene.
27.04.2018 Dyrt, forgjengelig og skuffende En middag på restaurant Fjord minner om en cruisebåt på land.
26.04.2018 Klassikeren Gammel Opland i ny drakt Med ny design skal den tradisjonsrike akevitten erobre nye markeder.
02.03.2018 – I kjøleskapet har jeg en flaske ketchup, det er alt Brenne seg selv med vilje, rasere kjølerom som hevn og true med bank. Michelin-kokk Björn Svensson startet karrieren i oppvasken som 13-åring.
26.02.2018 Småspising tar over for måltider Müslibarer, smoothies, mat i farta, energipåfyll og en håndfull nøtter – den globale trenden med spising mellom måltider griper om seg – også i Norge.
14.02.2018 Spilt melk gir sure tall – Tine myser på nye produkter Tine lider under et synkende melkeforbruk og vurderer å kaste seg på soyamelkbølgen. Det ser litt bedre ut for myse og enkelte andre av meierigigantens produkter.
13.02.2018 Kolonihagen-gründer blir trist av «sedate og tungrodde» Tine Kolonihagen-gründer Jon-Frede Engdahl er frustrert over at Tine ikke klarer å levere råvarene han trenger til sine nye matvarer.
05.02.2018 – Første gang akevitt ble benyttet i drinker var da det var streik på Vinmonopolet Da var akevitt eneste brennevinet igjen i hyllene. Men nå er akevittcocktails en internasjonal trend.
02.02.2018 Adrian og sjokoladefabrikken Som fersk daglig leder skal Adrian Forsberg (29) lose familieselskapet Hval Sjokolade trygt gjennom en gedigen avgiftsøkning på sukker. Det kan bli skummelt.
11.01.2018 Denne puben er kåret til Storbritannias beste restaurant The Sportsman var kjent for seige tepper og dårlig øl.
22.12.2017 Her får USAs straffedømte en ny sjanse ved grytene Antall innsatte i amerikanske fengsler har eksplodert. På kjøkkenet til den franske gourmetrestauranten Edwins i Cleveland er det straffedømte gangstere og rusmisbrukere som sørger for delikatessene.
05.02.2018 – Første gang akevitt ble benyttet i drinker var da det var streik på Vinmonopolet Brennevin