20.09.2023 Hun handlet aldri før kjøleskapet var tomt Ledestjerne Karen Elene Thorsen har gjort karriere ved å få folk til å spise opp maten sin.
20.04.2023 Dette er den absolutt verste maten å kaste Den letteste måten å bli mer klimavennlig? Hiv mindre mat. Og ikke bruk kjøleskapet som deponeringslager.
10.01.2022 I Norge kaster vi årlig like mange geitekillinger «som det er innbyggere i Lillehammer» Disse bøkene kan hjelpe deg ut av matsvinnets onde sirkel.
11.02.2020 Kjetil B. Alstadheim Hjelp en bonde, kast maten! Av hensyn til norske distrikter, kulturlandskap og landbruket bør folk fortsatt kaste like mye mat som i dag.
10.01.2020 På luksusrestaurant med restemat: – Dette er bare gøy Ett samfunns søppel er en mesterkokks gull. På Rest blir matsvinn mat i toppklasse.
04.11.2019 Sterk vekst med mat som ville blitt kastet Gründere bak butikk-kjeden Holdbart redder i år over fire tusen tonn mat fra å bli kastet. Gaselleselskapet vokser sterkt med salg av varer før de går ut på dato.
15.09.2019 Gründermilliardær Are Traasdahl med it-satsing mot matsvinn Seriegründer og milliardær Are Traasdahl (46) skal stoppe sløseriet i verdens matproduksjon gjennom it-selskapet Crisp. Amerikanske investorer går inn med kapital.
06.09.2019 Gründer Sophie Wiik (31): – Vi kaster en tredjedel av all maten som blir produsert! Det er sykt Gründeren fikk ideen til suksessappen mens hun lette etter spiselig restemat.
22.08.2019 Slik kan du lage en nydelig dessert av gamle druer Restaurant Rests oppskrift på rom- og rosinfudge med marengschips.
15.08.2019 Slik kan du bruke kjekjøttet som ellers kastes Restaurant Rest gir deg oppskriften på kjepølse med karamellisert løk, hjemmelaget ketchup og syltede stikkelsbær.
08.08.2019 Slik lar du gulrøttene spille hovedrollen Kjøkkensjefen på restaurant Rest deler sine oppskrifter på gulrottartar og grillet gulrot med tahini-gulrotkrem.
20.02.2018 Flertallet på Stortinget for matkastelov I fjor høst mente regjeringen det ikke var nødvendig med en matkastelov, nå krever flertallet på Stortinget at de fremmer et forslag til ny lov.
13.02.2018 Tørt brød i skapet? Slik lager du krutonger Til slutt blir selv det fineste surdeigsbrød for tørt til å nytes naturell. Med frø og krydder blir tørt brød til velsmakende snacks.
21.09.2017 – Ikke gi mat i gave «Uvant» mat og matgaver er noe av det som bidrar til matsvinn, sier forskerne bak ny Sifo-rapport.
19.09.2017 – Gi blaffen i datostemplingen På Losæter i Oslo serverer forfatter Thomas Horne femretters middag. Han lager festmat av råvarer utgått på dato.
10.01.2022 I Norge kaster vi årlig like mange geitekillinger «som det er innbyggere i Lillehammer» Smak
06.09.2019 Gründer Sophie Wiik (31): – Vi kaster en tredjedel av all maten som blir produsert! Det er sykt Portrettet