03.05.2018 – Hvis du får en vindaloo i India, så vil jeg si at det brenner på dass Her er oppskrift på butter chicken, lam rogan josh – og svinebog vindaloo.
26.04.2018 – Det er mye sjømat i India, men ikke i den stilen her Her er oppskriften på beteburger, grillet sjøkreps og fritert softshell-krabbe.
19.04.2018 Nanbrød passer til alt – kanskje aller best til dessert Her er oppskriftene som gjør nanbrød til deilig dessert.
12.04.2018 Indisk mat er en verden av tilbehør Her er oppskriften på klassikere som raita og mangochutney – med en moderne vri.
05.04.2018 – Disse passer til alt Det er ikke uten grunn at India anses som et av verdens beste land å være veggis i.
15.03.2018 – Du kan godt bare steke kebaben i panne Kjøkkensjefen på The Pink Elephant viser hvordan du kan lage lammecarré og lamme- og kyllingkebab på indisk vis.
01.03.2018 – Dette er indisk alle skal kunne lage Du trenger ikke spesialbutikker for å lage indisk mat som er nyskapende, men samtidig autentisk, mener kjøkkensjef Heidi Kipperberg.