30.08.2024 Zarathustra Meyhane: Midtøsten-mat slik den skal smake Kokkene på Zarathustra Meyhane tryller norske råvarer om til storartede meze.
05.07.2024 Fransk utfordrer med uteservering Bistro Fourrage er utelivsgründer Nevzat Arikans nyeste satsing. Nok en gang puster han liv og kvalitet inn i en neglisjert Oslo-krok.
31.12.2023 Kutter forbruket: – Vi har aldri hatt så mange som har drukket vann hos oss Restauranteier Nevzat Arikan er ikke alene om å servere mindre vin og brennevin til gjestene i høst.
06.06.2022 Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Behovet for arbeidskraft innen overnatting og servering er nå så ekstremt at Adecco-sjef Torben Sneve mener reiselivet er nødt til å reise til Asia for å rekruttere folk.
06.05.2022 Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Sjarm og verdighet i en av Oslos stiligste restauranter.
13.01.2022 Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve Regjeringen opphever den omstridte skjenkestoppen, men jubelen står likevel ikke i taket hos Nevzat Arikan. Noho-partner Morten Usterud frykter at kompetanseflukten fra bransjen vil komplisere gjenåpningen.
29.05.2021 Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning Smekkfulle bookinglister og Vipps-rekord. Folk i hovedstaden strømmer til restaurantene den første helgen etter gjenåpningen.
20.03.2020 Disse restaurantene har nå innført takeaway Flere Oslo-restauranter som vanligvis ikke tilbyr takeaway, tilbyr det nå som et alternativ.
12.03.2020 Koronamareritt for restaurantbransjen Mange restauranter må stenge, samtidig opplever bransjen en bølge av kanselleringer. Restauranteiere ber nå gårdeiere og myndigheter om å være med på å dra lasset.
10.07.2019 Restauranteier Nevzat Arikan: – Jeg har planer om å dø på jobb Oslo-restauranter som Trattoria Popolare, Olympen og Nedre Foss gård omsetter for stadig mer, men overskuddet krymper for eier Nevzat Arikan. – Det er tydelig at det er for mange aktører på banen, sier han.
20.07.2018 – Markedet er overbelastet Restauranteier og -gründer Nevzat Arikan tjente 17 millioner kroner på restaurantdriften i fjor. Han sier han merker en overbelastning i markedet, og setter seg på gjerdet for nyinvesteringer.
13.07.2018 Balanserer elegant mellom det myke og det sprø Happolati er nordisk uten å være streng, asiatisk uten å være for sterk.
19.11.2017 – Det var aldri noe alternativ å ikke bygge restauranten opp igjen Etter to år og 100 millioner kroner gjenåpner Nedre Foss Gård denne uken. Nå kan du tjuvstarte hjemme med restaurantens oppskrifter på østers, hummer og kirsebær.
01.10.2017 – Jeg tror ikke det er brukt så mye penger på noe annet restaurantkjøkken i Norge Hundre millioner har det kostet. I november, nesten to år etter storbrannen, åpner restaurant Nedre Foss Gård igjen.
16.03.2016 Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler Navnet fant også de i Knut Hamsuns roman Sult: Kjøkkensjefene i restaurant Happolati lover nordisk kjøkken med smaker av Asia.
02.02.2016 Asiatisk gatemat på Ylajali Fra midten av mars serverer to unge kokker norske råvarer på asiatisk gatematvis i lokalene til nedlagte Ylajali. Men navnet? Det er fortsatt under arbeid.
06.06.2022 Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Reiseliv
13.01.2022 Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve Reiseliv
29.05.2021 Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning Innenriks
01.10.2017 – Jeg tror ikke det er brukt så mye penger på noe annet restaurantkjøkken i Norge Restauranter